programajánló

2021.10.19. 10:07

Fergeteges Halloween a Familyparkban

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja idén a Filippo elátkozott varázslóvilága mottó jegyében alakul át látványos és kísérteties élménnyé. A szellempark és az attrakciói tizenegy napon keresztül várják a látogatókat.

kisalfold.hu

Fotó: Andreas Hafenscher

Filippo elátkozott varázslóvilága

A több mint 145.000 négyzetméter területen különböző témavilág gondoskodik a hátborzongató élményről. Pop-up akrobaták, gólyalábasok, varázslómesterek és lenyűgöző mágikus elemek varázsolnak el benneteket. Alex Neumayer kézzel készített tökfejeit közelről is szemügyre vehetitek, de akár a tiétek is lehet. Fantasztikus látvány a parkon naponta többször átvonuló parádé. Szeretettel várjuk a látogatókat, hogy csatlakozzanak a hátborzongató felvonuláshoz.

Fekete mágia háza

Az erős idegzetűeknek garantáltan hátborzongató élményt kínálnak a fekete mágusok, akikkel a Haunted House-ban találkozhattok.

Fergeteges Halloween a Familyparkban október 22. és november 1. között – További információ és jegyek: www.familypark.at/halloween

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában