Hajókörre is jó!

2024.05.11. 10:19

Kibővített útvonal - Újra vásárolható a Dunakanyar napijegy

Visszatér a népszerű Dunakanyar napijegy, a MÁV-VOLÁN-csoport térségben közlekedő, illetve a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjterméke. A környéket felfedezni vágyók egyetlen jegy megváltásával egyszerűen és kedvezőbb áron utazhatnak. Bővül a felhasználhatósági terület, még több vonat, HÉV és VOLÁNBUSZ járaton lesz érvényes a Dunakanyar napijegy, amit május 10-től lehet megváltani.

Kisalföld.hu

A Dunakanyar népszerű turistacélpont, ezért népszerű a kedvezményes napijegy, amit most még több helyen tudnak használni a turisták. Fotó: MÁV

Dunakanyar napijegy immár ötödik éve kínál kedvezményes utazási lehetőséget a közösségi közlekedést választó utasoknak. A május 10-től elérhető szezonális napijegy hajózási napokon, a korábbi években már megszokottak szerint a MÁV-START, a MÁV-HÉV és VOLÁNBUSZ, valamint a MAHART kijelölt járatain használható fel.

A Dunakanyar népszerű turistacélpont, ezért népszerű a kedvezményes napijegy, amit most még több helyen tudnak használni a turisták. Fotó: MÁV

A szezonális Dunakanyar napijegyen túl mindenki számára egész évben elérhetőek az ország- és vármegyebérletek és a Magyarország24 és Vármegye24 napijegyek is. Érdemes előre tájékozódni, melyik változat nyújtja a legkedvezőbb megoldást az adott utazási igényre. 

A Mahart váci körjárata megszűnt, de továbbra is használható a napijegy a Visegrád grand tour (korábban visegrádi körjárat), az Esztergom grand tour (korábban esztergomi körjárat) és a szentendrei körjárat hajóin.

Amennyiben hajóval is szeretnénk utazni, érdemes a kombinált Dunakanyar napijegy megvásárolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában