Szoros együttműködés

2024.03.18. 15:57

Szilas lett Ravazd első testvértelepülése

A nemzeti ünnepen írt alá testvértelepülési megállapodást Ravazd község és a felvidéki Szilas község.

Kisalföld.hu

Hadaricsné Balog Krisztina, valamint Tóth Péter a települések polgármesterei testvértelepülési megállapodást írtak alá.

Fotó: Ravazd Község Önkormányzata

Csallóköz egyik legmagyarabb településének, Szilas község hivatalos küldöttsége érkezett péntek délután Ravazdra, ahol ünnepélyes keretek között testvértelepülési megállapodást írtak alá Hadaricsné Balog Krisztina, valamint Tóth Péter a települések polgármesterei. 

Az előzetes megbeszélések során is megannyi kapcsolódási pontot találtak a vezetők, a mostani találkozó alkalmával pedig a két képviselői testület egyaránt számos együttműködési lehetőséget talált a
jövőre nézve.

A házigazda, Hadaricsné Balogh Krisztina polgármester köszöntőjében örömmel üdvözölte Ravazd első testvértelepülési megállapodását. A különböző generációk határon átnyúló kapcsolatának bővítését, valamint a nemzetközi pályázatokon való sikeres szereplést kívánják erősíteni a közeljövőben.

Tóth Péter, Szilas község polgármestere elmondta, hogy bár több testvértelepülési kapcsolattal rendelkeznek, mégis kiemelt figyelmet fordítanak az új ravazdi megállapodásra, hiszen a földrajzi közelség
miatt is sokkal szorosabban tudnak majd együtt dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában