Bejelentkezések a Facebookon

2024.02.05. 16:43

Keddig tart a kihelyezett kormányülés Sopronbánfalván

A kihelyezett kormányülés tartalmáról egyelőre nem szivárogtak ki részletek. Szijjártó Péter élőben jelentkezett be a kihelyezett kormányülés szünetében.

Bódvai Ildikó

Vasárnap érkeztek a miniszterek Sopronba, a kihelyezett kormányülés helyszínére

Kihelyezett kormányülés. Sopronbánfalva. Orbán Viktor
"Elkezdődött a háromnapos kormányülés Sopronbánfalván. Meló az van!" - írta Orbán Viktor miniszterelnök a megérkezése pillanataiban Sopronbánfalván, a kihelyezett kormányülés előtt, vasárnap.
Fotó: Orbán Viktor / Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök  Sopronbánfalván, a kihelyezett kormányülés előtt, vasárnap is osztott meg fotókat a miniszterek megérkezéséről a facebook oldalán.

A háromnapos soproni kihelyezett kormányülésről Orbán Viktor miniszterelnök és Nagy István agrárminiszter is bejelentkezett a Facebook oldalán. 

Szijjártó Péter külügyminiszter több bejegyzést és fotót is megosztott. Egyrészt a megérkezésről, másrészt a futásáról készített fotóit töltötte fel. Az ülés tartalmáról egyelőre nem szivárogtak ki részletek

A külügyminiszter hétfő délután élőben is jelentkezett a Sopronbánfalvi Kolostor kertjéből, azonban nem a kormányülés részleteiről, hanem a Margus Tsahkna észt kollégájával folytatott tárgyalásáról számolt be. 

Mint mondta, szó volt a kétoldalú kapcsolatok szorosabbra fűzéséről, ennek jegyében meghívta az észt politikust Budapestre, aki azt elfogadta. Beszéltek még Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációjáról, amihez a magyar kormány hozzáállása pozitív, valamint az Oroszország elleni szankciókról is. Utóbbi Magyarország szerint kudarc, ezért további csomagok elfogadásának nem látják értelmét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában