Alapítvány

2024.05.12. 08:00

Tehetségek pályázata

A Dr. Sattler János Alapítvány pályázatot hirdet olyan 18 év alatti mosonmagyaróvári fiatal tehetségek részére, akik a zene, művészet, a természettudományok vagy sport területén jeleskednek, és tehetségük elismertetéséhez, kiteljesítéséhez, tanulmányaik megkezdéséhez vagy folytatásához egyszeri vagy ösztöndíjjellegű rendszeres anyagi segítségre van szükségük.

Kisalföld.hu

A pályázatot elektronikus úton a Dr. Sattler János Alapítvány e-mail-címére ([email protected]) kell beküldeni. Tárgyként feltüntetendő: Tehetségek pályázata. A pályázati anyagban annak a kiemelkedő tehetségnek vagy tudásnak a leírását kell bemutatni, amelynek kiteljesítéséhez a pályázó segítséget kér, amelyhez a család vagy az iskola nem tud elegendő anyagi támogatást nyújtani. A szülő, oktatási intézmény (sportoló esetében lehet sportegyesület is) által benyújtott pályázat mellékletében a személyi adatokat is szükséges megadni. További információ: +36-20/333- 7159, beküldési határidő május 28., elbírálási határidő június 4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában