Győrieknek kedvezmény

2023.05.17. 09:07

Bejelentették a győri vízi élménypark jegyárait - Videó

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

A győri Vízi Élménypark belépőjegyeiről, a győrieknek nyújtott kedvezményekről tartott sajtótájékoztatót szerdán a városházán dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere és Kovacsics Imre a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója. 

Napjainkban már az utolsó simításokat végzik, és június 17-én megnyitja kapuit a látogatók előtt a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A beruházás kezdetétől foglalkoztatja a győrieket, és minden a fürdővel kapcsolatos hírnél megjelenik a kérdés, hogy mennyibe kerülnek majd a belépőjegyek, és hogy kapnak-e majd a győriek valamilyen kedvezményt. Mi is minden alkalommal, amikor lehetőségünk volt, rákérdeztünk erre. Eddig a megkérdezettek nem tudtak konkrétumokat mondani, "folynak az egyeztetések" - válaszolták érdeklődésünkre. Arról, hogy biztosan lesz kedvezményes árú belépőjegy is, először március 3-án megjelent cikkünkben beszélt Kovacsics Imre. Akkor azt még nem tudta megmondani, mennyibe fog kerülni egy belépőjegy, viszont azt biztosra mondta, hogy aki csak az uszoda szolgáltatásait veszi igénybe, kedvezményes jegyet válthat.

Nyugdíjas szervezeteknek ingyenes, győrieknek -20-40 %

A szerda reggeli sajtótájékoztatón dr. Dézsi Csaba András polgármester és Kovacsics Imre vezérigazgató bejelentették, hogy a fürdő különféle szolgáltatásait eltérő áron lehet igénybe venni: 

A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 Ft (győrieknek 5800 Ft), a nyugdíjas- és gyerekjegy 7 300 Ft (győri nyugdíjasoknak és 18 év alattiaknak 4 380 Ft)
Termálmedence és uszoda 6500 Ft (győrieknek 3900 Ft), 14-18 év közöttieknek, és a nyugdíjasoknak 3120 Ft
Uszoda jegyek: felnőtt 3500, (győrieknek 2100 Ft), 18 év alatt és győri nyugdíjas 1620 Ft

A nyugdíjas szervezetek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek igénybe. Várják a szervezetek jelentkezését. A szervezetek vezetőivel egyenként egyeztetnek majd.   

Nyári komplex jegy (a komplexum teljes területére érvényes, kivéve: szauna világ, csúszda gyorsítósáv) 

  

Teljesárú 

Győri lakcím kártyával 

Felnőtt napi jegy: 

9 700 Ft 

5 820 Ft 

18 év alatti és nyugdíjas 

7 300 Ft 

4 380 Ft 

0-3 éves korig (regisztrációs jegy) 

500 Ft 

500 Ft 

Termál + uszoda (14 éves kortól) 

  

Teljesárú 

Győri lakcím kártyával 

Felnőtt napi jegy: 

6 500 Ft 

3 900 Ft 

14-18 éves korig és nyugdíjas 

5 200 Ft 

3 120 Ft 

Uszoda 

  

Teljesárú 

Győri lakcím kártyával 

Felnőtt napi jegy: 

3 500 Ft 

2 100 Ft 

18 év alatt és nyugdíjas 

2 700 Ft 

1 620 Ft 

Kedvezmények

Az állandó lakcímmel rendelkező győriek az alapjegy árából májustól-augusztusig 40 százalék, ezen időszakon kívül 20 százalék kedvezményt kapnak. A jegyvásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosító klubkártyát és egy személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt és a lakcímkártyát.

A nyugdíjas szervezeteknek az önkormányzat biztosít kedvezménykártyát.
Fotó: Barki Andrea

Klubkártya kell a kedvezményhez

A győrieknek biztosított kedvezményes jegyekhez, ki kell váltani egy klubkártyát, amely 5000 forintba kerül és győri lakcímkártya és személyi igazolvány  szükséges hozzá. Az egy háztartásban élőknek csak egy kártyát kell kifizetni, ami után a család minden tagja megkapja a kártyát. Azért, hogy már a nyitás első napján is igénybe tudják venni a kedvezményeket, június 5-től már lehet igényelni a kártyákat a gyógyászati aulában. Az első 10 regisztráló ajándékcsomagot kap és mégy a nyitás előtt bemutatják nekik a fürdőt.
Június 17-től az uszoda pénztárában nyitvatartási időben válthatók ki a kártyák. 

Ilyen lesz a kedvezménykártya, amit az állandó lakcímmel rendelkező győriek válthatnak ki.
Fotó: Barki Andrea

Parkolás 

Azt is közölték, hogy a létesítményhez tartozó parkolóban maximum 4 órára kell az övezetre vonatkozó parkolási díjat megfizetni a fürdő látogatóinak.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában