Példaértékű munka

2023.12.18. 17:49

A kábítószer elleni küzdelemben dolgozókat díjazták Győrben - fotók

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum minden évben két főt részesít elismerésben, akik az egészségfejlesztés, a drogprevenció, a drogproblémák kezelése, valamint a kínálat-csökkentés területén példaértékű tevékenységet végeznek.

Kisalföld.hu

Fotó: MekliZ Fotó

Idén a díjat Hartyándiné Frey Aranka, a Győri Szakképzési Centrum főigazgatója és Barka György Bálint, a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vöröskereszt közösségi gondozó munkatársa kapta.

Mint az előterjesztésben szerepelt, Hartyándiné Frey Aranka 40 élves szakmai életpályája példaértékű, szakmai tudása, munkabírása kimagasló. 1982-ben testnevelés-pedagógia szakos tanítóként kezdett. A Tánc- és Képzőművészeti Iskolában 30 évet töltött. Közoktatási vezető képzettséget 2001-ben szerzett.  2013-tól a KLIK Győri Tankerületében kormánytisztviselőként, szakképzési referensként dolgozott. 2015-től, a szakképzési centrumok megalakulásától  szakmai főigazgató helyettesként, majd 2019-től főigazgatóként felel 19 iskola nevelő-oktató munkájáért Győrben és Mosonmagyaróváron, ahol szakképző intézmények mellett gimnázium és általános iskolák is tartoznak irányítása alá.

Barka György Bálint fő feladatai az egyéni esetkezelés és tanácsadás, szociális ügyek intézésében a segítségnyújtás. Folyamatosan oktat elsősegélynyújtási ismereteket minden korosztálynak. Nyolc éve dolgozik az Ozora fesztiválon a bulisegély munkatársaként, 2020 óta a Partisegély Szolgálat tagja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában