Tájékoztató az évről

2023.11.16. 20:04

Fórum a közbiztonságról Sopronban

Járási közbiztonsági egyeztetést tartottak csütörtökön a Soproni Rendőrkapitányságon, amelyen a Sopron térségi települések polgármesterei is részt vettek.

Papp Fanni

Fotó: Rombai Péter

Az egyeztető fórumon az elmúlt év rendőrségi tevékenységeiről tartottak tájékoztatót, amelyet Herczeg Zoltán a Soproni Rendőrkapitányság vezetője nyitott meg. Az eseményen részt vett Farkas Ciprián polgármester és Simon István alpolgármester is.

- Sopron a legbiztonságosabb magyar városok egyike. Mindez nem utolsó sorban köszönhető a rendőrkapitányság állományának. Időről-időre ellátogatunk a rendőrkapitányhoz és a Soproni Rendőrkapitánysághoz, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat a közbiztonság területén. Meggyőződésem, hogy Herczeg Zoltán kapitány úr és a soproni rendőrség állománya magas szinten végzi a munkáját - mondta a járási közbiztonsági egyeztetésen Farkas Ciprián. Hozzátette, a város igyekszik évente több alkalommal is kinyilvánítani a köszönetét a rendőrök áldozatos munkájukért, illetve a kapitány által kijelölt személyeket pénzjutalomban is részesítik, hogy a magas szintű szolgálatot továbbra is megfelelőképpen el tudják látni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában