A legjobbak között

2023.10.23. 07:07

Soproni diáksikerek - A Roth-iskola tanulói szakmai versenyeken állhattak a dobogóra - fotó

Roth Gyula Erdészeti, Faipari, Kertészeti, Környezetvédelmi Szakgimnázium, Szakközépiskola és kollégium tanulói ismét kiválóan szerepeltek a szakmai versenyen és elvitték az első helyeket.

Kisalföld.hu

A verseny résztvevői.

Az ország erdészeti szakképző iskoláinak legjobb tanulói mérték össze tudásukat a Dr. Szepesi László Erdészeti Gépész Országos Versenyen október 15-e és 17-e között. A Roth Gyula Erdészeti, Faipari, Kertészeti, Környezetvédelmi Szakgimnázium, Szakközépiskola és kollégium tanulói ismét kiválóan szerepeltek és elvitték az első helyeket. 

Csapat összesítettben 1. helyezett lett Sopron 2. csapata, a második helyezett pedig Sopron 1. csapata. A legjobb írásbelit Németh Bence (12/B) írta és a legjobb kombinált darabolás versenyszámot is ő nyerte. Lánckímélő darabolásban Farkas Gergő (13/A) volt a legjobb. Összetett egyéniben 1. helyezett lett Farkas Gergő (13/A), 2. Németh Bence (12/B), 3. Tüttő Márk (12/B).

A verseny résztvevői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában