Búcsú

2023.09.14. 16:58

Templomát ünnepli Ikrény

Az ikrényi egyházközség ismét egy jubileumi eseményhez érkezik, hiszen e hónap 17-én, vasárnap a templom búcsúja alkalmából délután négy órakor kezdődő szentmise keretében emlékeznek meg a templom felszentelésének 30. évfordulójáról.

Kisalföld.hu

Ebből az alkalomból dr. Pápai Lajos emeritus megyéspüspök közreműködésével bemutatandó szentmisén vehetünk részt.  Úgy véljük, soha nem szabad megfeledkezni azokról az emberekről, segítőkről, támogatókról és bármilyen szintű közreműködőkről, akik valamit is hozzátettek a templom felépítéséhez, működtetéséhez és egyáltalán a fennmaradásához. 

 

Az ünnepségre tisztelettel hívjuk és várjuk az ikrényi híveket, lakosokat, hogy legyenek részesei a megemlékezésünknek. Ünnepeljük közösen azt a nemes elhatározást, amelyet 30 év elteltével is büszkén vállalhatnak a település lakosai, azt, hogy a rendszerváltást követően az elsők között lehetett ott Ikrény az új templomépítők között. 

Beküldte: Kocsis-Katona Imre 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában