Nyitás jövő tavasszal várható

2023.09.23. 16:00

Elkezdték bontani a piacot Sopronban - látványterv

Megkezdődött a soproni piac felújítása, ahol a bontási munkálatok javában zajlanak, s várhatóan jövő tavaszra készül el az új vásárcsarnok.

Papp Fanni

Látványterv - A vásárcsarnok a felújítás után valóban korszerű teret kínál az eladóknak és a vásárlóknak.

Farkas Ciprián polgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy a soproni városvezetés célja, hogy minőségi környezet várja majd a vásárlókat és az árusokat. A piac a felújítás ideje alatt az Újteleki utcában ideiglenesen kialakított téren hétfőtől szombatig várja a vásárlókat. A piacot üzemeltető Sopron Holding Vagyonkezelő Zrt.-hez az ideiglenes piaccal kapcsolatban több észrevétel is érkezett, melyek többségét már sikerült orvosolni.

Az eredeti tervekhez képest több asztalt helyeztek el a területen, hogy mindenkinek legyen lehetősége árulni. A Roth-kollégium udvarán található sportpályánál például helyet kaptak elsősorban a virágárusok és a koszorúkötők. Mindezek mellett a murvás talajt október közepére leaszfaltozzák.

Látványterv - A vásárcsarnok a felújítás után valóban korszerű teret kínál az eladóknak és a vásárlóknak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában