Az Év Közszolgálati Dolgozója

2023.07.03. 10:58

Köszöntőkkel kezdődött a képviselőtestületi ülés Tatán

kisalfold.hu

Június 28-án tartotta soros ülését Tata Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a képviselők a városháza dísztermében ezúttal 21 napirendi pontban hoztak döntést. Az ülés köszöntőkkel kezdődött, a napirendek előtt Michl József polgármester és dr. Horváth József jegyző adta át az Év Közszolgálati Dolgozója díjat. Az elismerést idén Vargáné Boda Anikónak ítélte oda a képviselő-testület. Ugyancsak a városházán köszöntötték Vas Juditot, a Tatai Geszti Óvoda nyugdíjba vonuló vezetőjét. 

Az Év Közszolgálati Dolgozója díjat Vargáné Boda Anikó, a polgármesteri hivatal dolgozója vehette át Michl József (j) polgármestertől és dr. Horváth József (b) jegyzőtől.

Az ülésen a képviselők többek között tárgyaltak a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár működtetésének átszervezéséről, a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület elmúlt évi szakmai és pénzügyi beszámolójáról, illetve idei terveiről, a távhőszolgáltatással kötött koncessziós szerződés módosításáról, a testület által alapított közalapítványok 2022. évi beszámolóiról valamint arról a tájékoztatóról, amely Tata közlekedésbiztonsági helyzetét elemzi. 
 

Vas Judit intézményvezetőt nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték. A képen Rigó Balázs alpolgármester, Vas Judit, Michl József és Purger Zoltán alpolgármester. Fotók: Tata Város Önkormányzata


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában