Gyász

2024.05.17. 14:58

Sportember távozott nagyon fiatalon - Gyászolnak a rábaközi labdarúgók

Egy csupaszív, a pályán lehetetlent nem ismerő sportember távozott. Horváth Miklós életének 43. évében hunyt el, a sportember halála vesztesége a Rábaköz labdarúgó társadalmának.

Kisalföld.hu

Horváth Miklós kiváló sportember, kapus volt. A pályán kulturáltan játszott, igazi csapatemberként számíthattak rá társai. Focizott Farádon és Kónyban is, de bárhol is lépett pályára, mindig az alázat és a maximális hozzáállás volt rá jellemző. 

Horváth Miklós sportember
Elhunyt Horváth Miklós labdarúgó, kiváló sportember.

Ismerték és szerették, sportember volt

Csapatainak alapembere volt, mindenkivel szót értett, megtalálta a közös hangot. Tisztelték és szerettek az ellenfelek is. 

A pályán kívül is szívesen töltötte az időt a játékostársakkal. Miután a nagypályás játékot abbahagyta, szívesen húzott mezt magára kispályás tornákon. Ismert és szeretett játékosa lett a Rábaköznek. 

Barátai, ismerősei megdöbbenve hallották, hogy súlyos betegség támadta meg szervezetét. Látták, hogy ereje fogy Miklósnak, de végig bíztak benne, hogy ezen a mérkőzésen is győztes lesz. Nem sikerült, elvesztette a legnagyobb csatát. 

Sokan búcsúznak tőle, és megemlékeznek róla. Egykori játékostársai, a közönség, sportbarátok. 

A Farád SE Szurkolói Klub így köszön el az egykor kedvenctől:

Kedves Szurkolóink, sportbarátaink!

Fájó szívvel tudatjuk, hogy egyesületünk korábbi labdarúgója, Horváth Miklós, életének 43. évében, súlyos betegségben elhunyt. Az alábbi pár sorral tőle búcsúzunk.

Kedves Miki!

Az utolsó mérkőzésedet sajnos elveszítetted... Csendben, méltósággal küzdöttél az utolsó pillanatig, ahogy az a pályán mindig is jellemző volt rád... 

Köszönetünket fejezzük ki mindazért, amit Egyesületünkért, csapattársaidért, és a barátaidért tettél! Soha nem felejtünk!

Búcsúzunk tőled, bár örökre velünk maradsz!

Nyugodj békében!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában