Úszás

2023.06.27. 08:36

Augusztus végén újra nyit a Magyar Vilmos Uszoda Győrben - fotók

Augusztus közepén elkészül, ezt követően, egy hét próbaüzem után pedig már fogadja is az úszni vágyókat a felújított, korszerűsített Magyar Vilmos Uszoda - írja a Győr.hu.

kisalfold.hu

Jelenleg is dolgoznak a medence korszerűsítésén. Fotók: Győr.hu

Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester bejárást tartott a Magyar Vilmos Uszodában, megnézték, hogy folynak a munkálatok. Nagy Gergely, a Győr Projekt kft. ügyvezető igazgatója arról számolt be, hogy a tervezett időre befejezik a felújítást.

Dr. Dézsi Csaba András emlékeztetett rá: három évvel ezelőtt, amikor polgármester lett, egy olyan intézményt „örökölt”, melyben a medence fóliája kiszakadt, a víz befolyt alá, ott büdösödött, fertőzött.

Az épület teljes állapotát felülvizsgálták, felderítették a hiányosságokat. Egyértelművé vált: az uszoda komoly korszerűsítésre szorul, hogy biztonságosan, takarékosan és higiénikusan üzemeljen.

Fotó: Győr.hu

A munkálatok jól haladnak, így augusztus végén a nagy- és gyermekmedencét is birtokba vehetik azok, akik úszni szeretnének - olvasható a tudósításban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában