Felhívás

2023.03.23. 12:10

Legyen Esztergom egyik arca!

Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. amatőrszereplő-pályázatot hirdet városi imázsfilmek és turisztikai fotós anyagok készítéséhez.

kisalfold.hu

Várják azon 10–75 év közötti esztergomi lakosok jelentkezését, akik szívesen szerepelnének Esztergom népszerűsítését célzó, országosan és nemzetközileg is megjelenő kampányokban. Örömmel fogadják családok (szülők és gyerekek) közös jelentkezését is. 

A videók narrációval és zenei aláfestéssel készülnek, így nem feltétel a kommunikáció és a szövegtanulás. 

A jelentkezéseket az [email protected] e-mail-­címre várják, egy rövid bemutatkozó anyag csatolásával, amely tartalmazza a teljes nevet, személyes elérhetőségeket, születési dátumot/életkort, valamint kérik legalább egy jó minőségű igazolványkép vagy fénykép csatolását. A jelentkezés önmagában nem jár kötelezettséggel, minden beérkező pályázatot fogadnak, és az anyagban szereplő elérhetőségeken felveszik a jelentkezővel a kapcsolatot. 18 év alatti pályázó esetében szükséges a szülői hozzájáruló nyilatkozat csatolása. 

A résztvevők közreműködését minden esetben jutalmazzák, tárgyi ajándékok, belépőjegyek, élménycsomagok formájában. 

A szükséges nyomtatványok a napiaktualis.hu oldalon megtalálhatók. (Forrás: esztergom.hu
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában