Jövő hónap elejéig várják a javaslatokat a polgármesteri hivatalban

2023.03.10. 11:37

Jelöljön pedagógust a Győr Oktatásügyéért díjra!

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: Pixabay

A „Győr Oktatásügyéért” díj azon a pedagógusnak vagy oktató-nevelő munkát segítő személynek adományozható, aki kiemelkedő munkájával és példamutatásával pedagógustársai, a tanulók, a szülők, a szűkebb és tágabb környezete előtt megbecsülést szerez a városban. Évente legfeljebb három fő részesülhet az elismerésben. A kitüntetettek díszes oklevélben, emléktárgyban és pénzjutalomban részesülnek. A javasolt személyek között Győr polgármestere dönt május utolsó napjáig, és az ünnepélyes díjátadó június 15-én lesz.

A díjak odaítélésére javaslatot tehetnek a szakterülethez igazodóan: Győr Megyei Jogú Város Polgármestere, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlésében (a továbbiakban: Közgyűlés) mandátummal rendelkező önkormányzati képviselő, győri székhelyű civil szervezet a legfőbb szerv döntése alapján, valamint párt győri szervezete, továbbá a Közgyűlés illetékes bizottsága, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának illetékes szervezeti egysége, az Önkormányzat fenntartásában vagy működtetésében lévő intézménye, a Győrben működő művészeti csoport, valamint győri székhelyű köznevelési intézmény pedagógus munkakörben, valamint nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottja.

A díj adományozására vonatkozó javaslatnak tartalmaznia kell: a javaslatot tevő személy nevét, lakcímét, telefonszámát, elektronikus levelezési címét, az elismerésre javasolt személy nevét, lakcímét, foglalkozását, az elismerésre javasolt életútjának, munkásságának, tevékenységének ismertetését, valamint az elismerés megjelölését és részletes indokolását. Az írásba foglalt javaslatokat Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánszolgáltatási Főosztály Intézményfenntartói Osztálya vezetőjéhez kell benyújtani (9021 Győr, Honvéd liget 1.) április 3-áig.

A javaslattétellel kapcsolatos részletes információ kérhető: a 96/500-255 telefonszámon. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában