Adományozás

2023.02.02. 10:18

Példaértékű összefogás Tatán

Az elmúlt hétvégén befejeződött az a kilenc héten át tartó étel- és tartósélelmiszercsomagosztás-sorozat, melyet a város önkormányzata a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportjával együttműködve szervezett múlt év december 3. és idén január 28. között.

kisalfold.hu

Az adományozás közel 16 millió forint értékben valósult meg, ennek nagy része természetbeni hozzájárulás volt, és valamivel több mint 6 millió volt a pénzügyi támogatás. 

Michl József polgármester elmondta: évek óta rendszeresen decemberben és januárban tartós élelmiszert és meleg ételt adnak át a rászorulóknak. Köszönet ezért minden támogatónak és a szervezőnek, közreműködőknek. Mintegy 150 családot tudtak ebben az időszakban segíteni. Úgy gondolja, Tatán példaértékűen működik az összefogás. 26 cég és 21 vállalkozás természetbeni juttatással járult hozzá az adományosztás sikeréhez. Forrás: tata.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában