Meleg- és hidegaszfalt

2023.02.22. 19:26

Miért tartott napokon át az útmunka Győr-Ménfőcsanakon? Utánajártunk - Olvasói fotók

Egyik Olvasónk kérdezte a hét elején, hogy a ménfőcsanaki Öreg utcában mikor várható az útmunka befejezése? Tudósítása szerint pénteken felmarták az utat, de egyelőre nem folytatódott a felújítás. Megkérdeztük a Győri Útkezelő Szervezetet a történtekről.

Szeghalmi Balázs

Fotó: Tudósító

"Pénteken útjavítást kezdtünk az Öreg utcában. Téli hónapokban alapesetben nem üzemelnek az aszfalt-keverőtelep és csak hidegaszfalt áll rendelkezésre, ami nem minden esetben tartós – csak vészhelyzetben alkalmazzuk" - kezdte Máthé-Tóth Péter.

"Inkább kihasználjuk azt a lehetőséget, hogy egy-egy napra – nagyobb megrendelői mennyiség esetére – elindítják az aszfaltkeverőtelepet. Jelen esetben a győri élményfürdő parkoló aszfaltozása, a Kuopio park projekt aszfaltozása tette indokolttá a pár napos üzemet. Ezt a lehetőséget megragadva – csokorba fogva – végeztetünk útjavításokat az Öreg utcában is, ahol kedden végeztünk a munkával" - zárta szavait a Győri Útkezelő Szervezet igazgatója.

Dolgoznak a szakemberek az Öreg utcában Győr-Ménfőcsanakon. Fotó: Tudósító


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában