Bővülnek a lehetőségek

2023.02.22. 16:00

Megérkeztek az e-rollerek Győrbe - bérelhetők a kétkerekűek

Szerdától 350 darab cserélhető akkumulátoros e-roller bérelhető Győrben. Budapest és Siófok után harmadik Magyarországi városként itt is elérhetőek a TIER e-rollerei.

kisalfold.hu
A TIER e-rollerek megérkeztek Győrbe, szerdától igénybe vehető a szolgáltatás.
Forrás: Dr. Dézsi Csaba András Facebook oldala

A gyártó a várossal közösen határozta meg a működés keretfeltételeit, az üzemeltetési területet, valamint a kezdeti 80 parkolózónát, amelyeket a következő hetekben összesen 200-ra bővítene. A TIER használatához a mobilalkalmazás letöltését követően a felhasználók az applikációban elérhető térképen kereshetik meg a hozzájuk legközelebb eső rollert, amelyet a kormányon található QR-kód beolvasásával tudnak aktiválni. Az utazás egy kijelölt parkolóhelyet keresve, a kitámasztó lehajtásával, majd a TIER appban a „Használat befejezése” gomb megérintésével fejezhető be. A feloldási díj 350 forint, a rollerezés percdíja pedig 100 forint. A fizetés bankkártyával és PayPalon keresztül egyaránt lehetséges.

A Győrben használt e-roller modellek élettartama legalább 5 év. A cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően pedig nem kell oda-vissza szállítani őket a feltöltéshez.

A tervek szerint májusra a flottát 500 darabra bővítik, ezzel is segítve a környezetbarát városi közlekedést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában