A WC-ben tomboltak

2023.01.14. 09:48

Több százezres kárt okoztak a vandálok a Petz-parkolóházban Győrben - fotók a pusztításról

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint vandálok pusztítottak a győri Petz Lajos Parkolóházban december végén: összerondították a mosdót, eldugították a vécét, összetörték a toalettpapír-tartókat.

kisalfold.hu

A mozgáskorlátozottak számára fenntartott székekkel tombolni - nagyon durva szegénységi bizonyítvány. Fotók: Győr-Szol

Lefeszegették az elektromos radiátort védő rácsot, ellopták a fűtőtestet, a folyosó falait összefirkálták. Az eset nem egyedi. A mozgásukban korlátozottak számára biztosított kerekesszékeket rendszeresen felviszik a lépcsőfordulókba - közölte a szolgáltató.

Az elkövetők ezúttal még egy „Szeretettel” feliratot is elhelyeztek az ülőrészen. A rombolással több százezer forint kárt okoztak és egy időre megfosztották a látogatókat a mellékhelyiség használatának lehetőségétől. A hasonló rongálások, lopások rendszeresen okoznak problémát. Amennyiben ez folytatódik, kérdésessé válhat, hogy a szolgáltató meddig tudja még biztosítani a nyilvános illemhelyek nyitvatartását.

Fotó: Kisalföld-archívum
Fotós: Huszár Gábor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában