Pannon-Víz

2022.11.09. 21:28

Jó tudni - Úthelyreállító munkákat végeznek csütörtökön és pénteken a Szent Imre úton Győrben

"A társaságunk üzemeltetésében lévő ivóvíz főnyomóvezetéken néhány hete csőtörés történt Győrben a Szent Imre úton. A vezeték helyreállítási munkákat szakembereink a lehető leggyorsabban elvégezték" - közölte a szolgáltató.

kisalfold.hu

"A javítás utáni úthelyreállító munkákat 2022. 11. 10. (csütörtök) és 2022. 11. 11. (péntek) közötti időszakban szerződött szakkivitelező végzi el. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az aszfaltozási munkák ideje alatt a szakrendelő melletti parkoló a Szent Imre út felől ideiglenesen nem lesz megközelíthető.

A lezárás érinti a szakrendelő, a gyógyászati segédeszköz gyártó és a kórház részbeni megközelíthetőségét a Szent Imre út felől. A megközelítés a parkolólemezen keresztül történhet.

A szakkivitelező mindent elkövet azért, hogy a leggyorsabb ütemezéssel a munkát elvégezze annak érdekében, hogy a parkolás és a közlekedés mielőbb helyreálljon" - írta a Pannon-víz oldalán.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában