Egymilliárdos fejlesztés

2022.11.07. 17:45

Átadták a felújított iskolát és az új tornacsarnokot Ágfalván - sok-sok fotó

Átadták az Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola teljes körűen újjáépített épületét és új tornacsarnokát. A mintegy egymilliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően a településen élő gyerekek modern és komfortos környezetben tanulhatnak és sportolhatnak.

kisalfold.hu

Az átadáson Amring Elvira, az Ágfalvi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntő beszéde után Ritter Imre a magyarországi német kisebbség parlamenti képviselője, Barcza Attila országgyűlési képviselő, dr. Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár és Pék Zsuzsanna polgármester méltatta a felújított iskolát, annak a település életében betöltött fontos szerepét, és mondott köszönetet az munkálatokban közreműködőknek.

A Németh Attila plébános és Heinrichs Eszter evangélikus lelkész megáldották az épületet és a benne tanulókat és tanítókat, majd az intézményben tanulók műsora után a diákok és a pedagógusok birtokba vehették az új tornacsarnokot.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában