A vizesblokkokat is felújították

2022.10.14. 15:03

Átadták Véneken a faluház udvarán álló megújult kempingházat - fotók

Megújultak a szobák és kemping konyhája is.

kisalfold.hu

Átadták pénteken Véneken a faluház udvarán álló megújult kempingházat és a hozzá kapcsolódó felújított vizesblokkokat. A projektet az Aktív Magyarország Program 15 millió forinttal támogatta, az önkormányzat 2,6 millió forint önrészt tett hozzá.

Megújultak a szobák és kemping konyhája is, így a településen már magasabb színvonalon tudják fogadni az oda látogatókat.

Az átadó ünnepségen köszöntőt mondott Bazsó Zsolt Vének polgármestere. Hozzátette, hogy további projektekből tovább fejlesztik az épületet és környezetét.

Július óta több százan táboroztak már a felújított kempingben. Az épület előnye, hogy a mellette található közösségi kemencét, röplabdapályát, játszóteret és kondiparkot is birtokba vehetik az oda látogatók.

Ezt követően Révész Máriusz a miniszterelnökség Aktív Magyarországért felelős államtitkára tartotta meg beszédét, amiben kiemelte, hogy elsődleges céljuk, hogy az ifjúságnak is megteremtsék a kikapcsolódáshoz és a sportoláshoz a kellő feltételeket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában