Mozogj Újra Alapítvány

2022.09.09. 06:35

WHB adomány a győri Petz-kórháznak - fotók

A West Hungária Bau Kft. nem először adományoz a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház részére.

kisalfold.hu

Felvételünkön (balról jobbra) Szikszai Zsanett, a WHB Group marketingvezetője, Váczi Vivien, a WHB Group támogatásokért és szponzorációkért felelős szakreferense, dr. Villányi Balázs orvosigazgató és dr. Lutherán Ferenc mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos. Fotó: Csapó Balázs

A cég képviselői csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között 15 millió forint értékű adományt nyújtottak át a kórház és a Mozogj Újra Alapítvány számára.

Az intézmény előadótermében a Mozogj Újra Alapítvány kiállított néhány olyan innovatív eszközt, amelyek XXI. századi modern technológiával segíthetik a páciensek stroke-ból vagy mozgásszervi problémából adódó állapotának javulását. Ilyen és hasonló eszközöket vásárolnának ismét a tegnap át- adott adomány összegéből. Dr. Lutherán Ferenc mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos beszédében hangsúlyozta: „Ezek a számító- gép-vezérelt, intelligens eszközök szenzorok segítségével mérik a páciensek mozgásképességét, segítenek a betegek rehabilitációjában és közreműködnek a terapeuták vagy éppen a gyógytornászok munkájában. A pácienseket ösztönzi, fenntartja a figyelmüket és javítja a mozgásfunkcióikat. Feladatunk, hogy itt, Győrben is egyre több ilyen modern eszközt alkalmazzunk. Ehhez kaptuk a West Hungária Bau Kft. adományát, amelyet nagyon köszönünk.” 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában