10 köbméter

2022.09.22. 10:53

Kedvezményes tűzifavásárlást hirdettek Sopronban - mutatjuk az árakat

A Taeg Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. működési területén kedvezményes áron kínálja a hengeres tűzifát.

kisalfold.hu

A Soproni Egyetemért Alapítvány tulajdonában lévő TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. a működési területén kedvezményes áron kínálja a hengeres tűzifát. Fotó: MW-archívum

Fotó: Cseh Gábor

Háztartásonként maximum 10 erdei köbméter tűzifa vásárolható hatósági árral megegyező áron, de van lehetőség a maximális mennyiségnél kevesebb, illetve részletekben történő vásárlásra is. A fa szállításának díját az ár nem tartalmazza, az átvételi pontról a felhasználási helyre, azaz a háztartásokig történő szállításról, illetve a fa feldolgozásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

Igény esetén a szállítás megszervezésében az erdészet munkatársai tudnak segíteni. Kedvezményes áron a magyar lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek vásárolhatnak tűzifát a kártya bemutatásával. A befizetőhelyeken lehet megrendelni a fát és befizetni az árát.

A kedvezményes áron vásárolt tűzifát a vásárlók kizárólag az erdőgazdaság által meghatározott helyen és módon vehetik át. A befizetőhelyek 8 és 15 óra között tartanak ügyfélfogadási időt, a Síkvidéki Erdészet, Iván, Rákóczi sor 17. (telefon: 06-99/542-105) címen, valamint a Soproni Erdészetnél, a Sopron, Tómalom sor 2. (telefon: 06-99/311-142) alatt.

A kedvezményes hengeres tűzifa egységes, maximált, forgalmi adót is tartalmazó ára tűzifa fajtánként

Keménylombos: 30 000 Ft/erdei köbméter
Lágylombos: 19 000 Ft/erdei köbméter
Fenyő: 19 000 Ft/erdei köbméter

"A kedvezményes áron vásárolható 10 erdei köbméteres mennyiségbe beleszámít az állami erdőgazdaságoknál és a TAEG Zrt.-nél 2022. május 1. után vásárolt tűzifa mennyisége is" - közölte a Taeg Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában