Eltűnt villanyszerelők pere

2022.03.09. 13:19

Kattant a bilincs - Letartóztatták az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfit - Fotók, Videó

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

Dr. Takács Róbert ügyész indítványára a szerdai tárgyaláson letartóztatták É. Imrét, miután kiderült, hogy rendszeresen megszegte a bűnügyi felügyelet szabályait. Volt, hogy esténként sétálni indult, autóba ült, átment a szomszéd ház udvarára vagy a közeli munkásszállóra  - derült ki a szomszédasszonya tanuvallomásából. 

 

,,Egyszer előfordulhat, de kétszer már nem véletlen” - utalt dr. Bóka Tibor bíró a januári és az egy hete történt rosszullétére. Mind a két esetben mellkasi fájdalomra panaszkodva kórházba szállították a mentők és nem tudták megtartani a tárgyalást.

 

 

 

,,A szomszédasszonyommal nem jó a viszonyom, egy házsártos, rosszindulatú nő, hazugság amit állít. Nem hagytam el a bűnügyi felügyelet zónáját - hangoztata É. Imre.

 

A bíró azt mondta meg kell akadályozni, hogy a vádlott akadályozza a bizonyítást. Ehhez pedig letartóztatásban kell maradnia az elsőfokú ítélet meghozataláig. Nem hiszik el neki azt sem, hogy múlt héten nem a menekülés, hanem a tényleges rosszullét volt az oka annak, hogy az Eötvös parkból mentőt hívott magának.


A É. Imre és védője fellebbezett, azonban a tárgyalást már bilincsben és a büntetés-végrehajtási őrök társaságában töltötte. 

 

,,Vigyázzanak rá, nehogy olyan rosszul legyen, hogy ismét elszaladjon" - hangzott el a bírótól, amikor a két férfi megbilincselte É. Imrét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában