Elmaradt a tárgyalás

2022.01.12. 11:13

Mentőt kellett hívni az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt É. Imréhez a győri bíróságra

A tárgyalást el sem tudták kezdeni, mert még előtte rosszul lett a gyanúsított. A mellkasában érzett szúrás miatt a mentők kórházba szállították.

kisalfold.hu

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

Szerda reggel folytatódott volna É. Imre pere a Győri Törvényszéken. A férfi kirendelt védőügyvédje a tárgyalás megkezdésekor tájékoztatta dr. Bóka Tibor bírót, hogy védence erős mellkasi szúrást érez, ezért mentőt hívtak hozzá. 

 

Az egység néhány perc alatt a Győri Törvényszék aulájába ért, ahol a padon ülő vádlott kivizsgálását azonnal megkezdték. Ugyan egészségügyi állapotát rendben találták, a vérnyomása is a normál értéket mutatott, a biztonság kedvéért bevitték a kórházba további kivizsgálásra.

 

A tárgyalóterem előtt elszabadultak az indulatok, a sértettek hozzátarozói feldúltan reagáltak a történtekre. Szerdára három tanút idézett a bíróság, de a vádlott jelenléte nélkül nem tudták meghallgatni őket. 

 

Korábban tett vallomásaikból az derül ki, hogy láttak lőfegyvert É. Imrénél, egyikükre még rá is fogta. A tárgyalást márciusra halasztották el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában