Különleges nap az életükben

2022.02.12. 09:08

A Széchenyi egyetem 57 hallgatója vehette át a diplomáját Győrben - Fotók

A járványügyi helyzet a végzősök legnagyobb örömére lehetővé tette, hogy személyesen, ünnepélyes körülmények közt vehették át az okleveleket pénteken az Egyetemi Hangversenyteremben.

kisalfold.hu

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

Az Apáczai Csere János Kar 43 végzősének dr. Pongrácz Attila, a kar dékánja adta át a diplomáját, az Egészség- és Sporttudományi Karról pedig 14 hallgató öltötte magára a talárt és vette át oklevelét dr. Fehér Rózsától, a kar dékánhelyettesétől. 

 

 

Mácsai Bettina az Egészségügyi szervező alapképzést végezte el egészségturizmus specializációval. 

 

– Nagyon izgatott vagyok, szinte el se hiszem, hogy tényleg lediplomázunk. Ez egy igazán különleges nap az életemben. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy a járványügyi intézkedések miatt csak két vendéget hozhattunk magunkkal. Nagyon örülök, hogy ezen a képzésen maradtam. 

 

Olyanok is voltak, akik nem az első diplomájukat szerezték. 

 

– Így, hogy nem ez az első alkalom, kicsit más érzés, de nagyon örülök, hogy személyes jelenléttel, méltó helyszínen megadják a módját az oklevél átvételének – mondta el Tóth Gabriella, aki a humán és csoportfejlesztő tréner szakirányú továbbképzést teljesítette, ami annyira tetszett neki, hogy kicsit sajnálta is, hogy ilyen rövid ideig tartott a képzés, mert jó lett volna még többet tanulni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában