Június 1-től változik a betegfogadás

2021.05.22. 18:58

Hétköznapokon csak este nyolcig lesz traumatológiai sürgősségi ellátás a mosonmagyaróvári kórházban

Az új ügyeleti rendről a Karolina Kórház honlapján tájékoztatott az intézmény főigazgatója.

kisalfold.hu

Az SBO-traumatológiai és sebészeti, hasi sebészeti ügyeleti rend elfogadásra került, mely a következőképpen alakul 2021.június 01-től:

Hétvégén (szombat, vasárnap és ünnepnapokon) 0-24 órás baleseti sebészeti/általános sebészeti, hétköznap (hétfőtől péntekig) 8:00-20:00 óráig, utána Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház (Győr) fogadja a betegeket.

Kórházunk hétközi esti betegfogadásának utolsó időpontja 19:30 perc.

A fent nevezett betegfogadás a belgyógyászati-kardiológiai panasszal érkező betegeket fogadó Sürgősségi Betegellátó Osztályunk működését nem befolyásolja, az továbbra is 0-24 órában fogadja az arra rászorulókat, mentőket – közölték a Karolina Kórház weboldalán.

Az elmúlt napok tapasztalatai alapján, számos beteg jön ügyeleti időben nem sürgősségi problémával, kérjük a lakosságot, hogy tájékozódjanak a sürgősségi ügyelet kihasználásának szabályairól, a jövőben a nagy terhelésre való tekintettel a szakma szabályait szigorúan tartani fogjuk.

Nem sürgős eseteket csak szakrendeléseken (minden hétköznap) fogadjuk, ügyeletben a nem sürgős esetek nem kerülnek megtekintésre, ellátásra, másnapi szakrendelésre fogjuk visszairányítani.

A gyermekgyógyászati szakrendelés minden hétköznap 8:00-16:00 óráig biztosított.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában