Gyász

2020.12.07. 20:43

Elhunyt Gömböcz István, Gömbi, ahogy mindenki ismerte

Gömböcz István, Gömbi hosszú évek óta segítette a Kisalföld munkáját közlekedési információkkal, közlekedésbiztonsági tanácsokkal, az Arrabona Eagles Hungary győri motoros klub elnökeként sok jótékonysági ügyet támogatott. Emlékét mi is megőrizzük.

kisalfold.hu

Forrás: Béres Márton (Kisalföld-archívum)

Gömbi idén november 11-én még balesetet szenvedett kamionost mentett a 81-es Győr környéki szakaszán. Ahogy mindig, előbb segített a bajbajutottakon, majd amikor végzett a munkával, közlekedési információkkal segítette portálunkat.

Gömbi a három évvel ezelőtti Győrújbaráti Motoros Találkozó győri felvonulásán. Az esemény egyik főszervezőjeként rengeteget dolgozott azért, hogy évről évre több ezer motoros érkezzen a Győr közeli fesztiválra. Fotó: Béres Márton (Kisalföld-archívum)

 

A Kisalföld szerkesztősége hétvégén megrendülten értesült arról, hogy Gömbi is súlyosan megbetegedett. Bíztunk benne nagyon, szurkoltunk Neki, hogy szervezete legyőzi a vírust.

Gömbi, köszönjük a mindig önzetlen segítséged, emléked megőrizzük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában