Közélet

2020.10.01. 15:37

Választások a kamarában

A tegnapi tisztújító küldöttgyűléssel véget ért a kamarai választások időszaka a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A következő négyéves ciklusra ismét Pintér-Péntek Imrét választották meg a kamara elnökének.

kisalfold.hu

A szeptemberi küldöttválasztó üléseken megválasztott kamarai küldöttek döntöttek tegnap arról, hogy ki legyen a kamara elnöke, általános alelnöke, és kik legyenek a tagozati és térségi alelnökök, az elnökségi tagok, az ellenőrző és etikai bizottság tagjai, valamint az országos küldöttek.

A 2020–2024-es ciklusban a következő tisztségviselők határozzák meg az iparkamara tevékenységeit, a gazdaság szervezésének és fejlesztésének irányait.

Elnök: Pintér-Péntek Imre. Általános alelnök: Szilasi Péter Tamás. Győri térségi elnök: Molnár Albert. Mosonmagyaróvári térségi elnök: Csalló Gábor. Fertő-rábaközi térségi elnök: Csapó Péter. Ipari tagozati elnök: Pénzes László. Szolgáltatási tagozati elnök: Bauer László. Kereskedelmi tagozati elnök: Jankó Ernő. Kézműipari tagozati elnök: prof. dr. Lakatos István. Ipari tagozati elnökségi tag: Varga Szabolcs. Szolgáltatási tagozati elnökségi tag: Szabó László. Kereskedelmi tagozati elnökségi tag: Kulacs Zoltán. Kézműipari tagozati elnökségi tag: Gede Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában