koronavírus

2020.09.03. 14:01

A győri Móra-iskolában egy osztályt digitálisan oktatnak, a Bercsényiben lázmérőznek

kisalfold.hu

2020.07.07. 2020. július 1-jétõl a Gyõri SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma két intézményre válik szét: - Gyõri SZC Móra Ferenc Általános Iskola - Gyõri SZC Sport és Kreatív Technikum Fotó: Csapó Balázs Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Információink szerint a Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakgimnáziumból küldik haza a diákokat, mert egy kilencedikes tanuló belázasodott. Megkerestük az intézmény igazgatóját, aki cáfolta a híreket. A Győri Szakképzési Centrum kancellárja, Gede Eszter lapunknak úgy nyilatkozott, hogy tudomásuk szerint nincs igazolt koronavírusos diák az intézményben, és nem küldik haza a diákokat. Egy osztály digitális oktatásban vesz részt – mondta a kancellár.

Úgy tudjuk, a győri Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnázium és Szakközépiskolában rendszeresen lázmérőzik a diákokat. Megkerestük az intézmény igazgatóját: Németh Zsolt elmondta, az intézkedési terv szerint rendszeresen elrendelnek lázmérőzéseket az iskolában, eddig azonban sem a diákok, sem a tanárok között még csak hőemelkedéses eset sem volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában