Győri Segélyalap

2020.05.01. 16:44

Tabletet kapott a győri kislány, aki eddig telefonon kapta és végezte az iskolai leckéket – fotó

A kislány ez idáig telefonon kapta és végezte a leckét a digitális távoktatás idején, családja pedig a járvány miatt került nehéz helyzetbe.

kisalfold.hu

Ez alkalommal egy ménfőcsanaki, általános iskolás kislánynak nyújthatott segítséget a tanulásban a győri önkormányzat, hiszen Nyikus Krisztián, a Lekri Group Kft. ügyvezetője Győri Segélyalapnak történt felajánlásának köszönhetően egy tabletet kapott ajándékba. A készüléket Laczkovits-Takács Tímea, a városrész önkormányzati képviselője, a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnöke adta át.

„A kislány ez idáig telefonon kapta és végezte a leckét a digitális távoktatás idején, családja pedig a járvány miatt került nehéz helyzetbe. Bízunk benne, hogy az új eszköz segítségével egyszerűbb és hatékonyabb lesz számára a tanulás” – fogalmazott Laczkovits-Takács Tímea.

A képviselő hozzátette: „a koronavírus járvány társadalmi következményei mindannyiunkat váratlan élethelyzetek elé állítottak. A Dr. Dézsi Csaba András polgármester által életre hívott Győri Segélyalap célja a járvány elleni küzdelem és a nehéz helyzetbe került győriek támogatása, hiszen ebben a rendkívüli időszakban talán még nagyobb szükség van az összefogásra, egymás támogatására és megsegítésére, mint bármikor.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában