Tűz

2024.01.25. 11:29

Felgyulladt egy csarnok Ménfőcsanakon - Frissítve: robbanás okozhatta + Fotók, Videók

Kisalföld.hu

Csarnok ég a Győri úton Ménfőcsanakon

Fotó: Nagy Gábor

Teljes terjedelmében ég egy csarnoképület tetőszerkezete Győrben, a Győri úton. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett győri, lébényi és pannonhalmi hivatásos tűzoltók vonultak ki az esethez. A helyszínre a katasztrófavédelmi mobil labort is riasztották. Az egységek hat vízsugárral oltják a lángokat - közölte a katasztrófavédelem csütörtökön 11 órakor.

 

 

Forrás: Képrnyőkép / Google Maps

Információink szerint az érintett ingatlan a Tebike sajtüzem telephelye.

További információkért megkerestük a Győr-Moson-Sopron vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjét és a sajtműhely tulajdonosait is. Amint válaszolnak megkeresésünkre, cikkünket frissítjük.

Frissítve:

A katasztrófavédelem megerősítette az értesüléseinket és újabb információkat is közölt az esettel kapcsolatban:

12:09 - Elfojtották a lángokat 

A tűzoltók hat vízsugárral eloltották a tüzet Győrben, a Győri úton, ahol egy megközelítőleg nyolcszáz négyzetméteres csarnok tetőszerkezete égett. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett győri, lébényi, pannonhalmi és csornai hivatásos, valamint a győrújbaráti önkéntes tűzoltók vonultak ki az esethez. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései nem mutattak ki a normálistól eltérő értékeket. Az egységek utómunkálatokat végeznek, melynek során átvizsgálják az építményt - közölte a katasztrófavédelem.

12:50 - Robbanás okozhatta

Pődör Viktória minőségbiztosító osztotta meg a Kisalfölddel, hogy mi történhetett, és mi vár rájuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában