Bűncselekény

2023.11.10. 12:57

Botrány az Audi-szakszervezetben - A két gyanúsított férfit vezetőszáron kísérték be a Győri Járásbíróságra - Közleményben reagált az AHFSZ

A vád különösen jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntette és más bűncselekmények.

Simon Roberta

Az Audi Hungária Független Szakszervezet, elnökségének két tagjának letartóztatása okán a mai napon megjelent, megerősített sajtóinformációk óriási döbbenetet okozott az AHFSZ elnökségében

- jegyezték meg az írásos közleményben.

Kiemelték, hogy az AHFSZ az ilyen cselekményeket mélységesen elítéli, elhatárolódik a két letartóztatott személytől, és azonnal kezdeményezi azok kizárását a szervezetből.

Mindenekelőtt le kell szögeznünk azt és meg kell nyugtatnunk a tagságunkat, hogy az események közben és utána sem áll meg szakszervezetünk élete.

Az AHFSZ elnöksége vizsgálja és összesíti, hogy mik azok az intézkedések, teendők, amik a szakszervezetük zavartalan tovább működését biztosítják az előttük álló időszakban is. Szakszervezet tagságának és vállalat munkavállalóinak képviselete és érdekvédelme minden pillanatban a legfontosabb feladatuknak tartják továbbra is.

Leszögezték, hogy az AHFSZ elnöksége megtesz minden jogi lépést annak érdekében, hogy az okozott kárt visszakövetelje.

Mindeközben a két gyanúsított férfit vezetőszáron kísérték be a Győri Járásbíróságra, ahol letartóztatásukról döntenek. 

Fotó: Rákóczy Ádám

 

Fotó: Rákóczy Ádám
Fotó: Rákóczy Ádám

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában