Veszekedésből bűncselekmény

2023.10.18. 15:08

Tárgyalás Győrben: nem tudták előállítani a sértettet, a rokonok nem tudtak a bántalmazásról

További tanúk meghallgatásával folytatódott szerdán B. I. tárgyalása, a vád szerint úgy összeveszett élettársával még tavaly, hogy a nőn életmentő műtétet kellett végrehajtani.

Kisalföld.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

A vádlott tagadja bűnösségét, a vitáról beszélt, de hogy bántotta volna, és felhevített késsel vagdosta volna barátnőjét abszurdnak tartja. Állítása szerint dühében inkább elment otthonról és mire visszament már senki sem volt a lakásban. A sértett azonban azt állítja kegyetlenül elbántak vele és a konyhaablakon keresztül sikerült elmenekülnie párja elől.

B. I.-t néhány nappal később találták meg a rendőrök, ugyanis Nyúlon élő rokonához menekült. Most ezt a férfit és feleségét hallgatta meg a bíróság, azonban azt állítják hirtelen jött és hirtelen távozott a vádlott. Nem tudták pontosan mi történt, nekik csak annyit mondott, hogy összeveszett az élettársával és néhány napig náluk húzná meg magát.

A férfi büntetett előéletű, 2020-ban szabadult a börtönből, majd az újabb vád miatt visszakerült a rácsok mögé. Az ügyészség 7 év börtönre tett indítványt, mint visszaesőre.

B. I. szerint a nő szándékosan rosszat akar neki, ezért vagdoshatta meg magát. Szerdán a bíróság is meg akarta hallgatni a sérüléseket elszenvedő nőt, azonban nem sikerült előállítani. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában