Bűnügyi felügyelet

2023.06.21. 11:15

Hazamehet a rétes recept miatt Győrben késelő férfi

Áprilisban állt bíróság elé az a 63 éves férfi, aki tavaly augusztusban az egyik győri kocsmában ittasan összeveszett egy másik férfivel a rétes tökéletes elkészítésén.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pexels

A rétesreceptről a kisalfold.hu is beszámolt, legutóbb áprilisban. Egy 11 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel, jobbról balra ívelő mozdulattal 15-20 centi széles és 2 centiméter mély vágást ejtett a sértett nyakán. Cs. Imrét előre kitervelten elkövetett emberölési kísérlettel vádolják, amiért akár élete végéig is fegyházba kerülhet.

A vádlott letartóztatásának meghosszabbításáról a napokban döntött a Győri Ítélőtábla: megszüntették a férfi letartóztatását és bűnügyi felügyelet alá kerül, nyomkövetővel a lábán. A férfit családja támogatja, így a tárgyalásokra lánya kónyi otthonából fog bejárni. Imrénél csak akkor áll fenn a bűnismétlés veszélye, ha alkoholt fogyaszt, de tesznek róla, hogy ne így legyen. Emellett bűnügyi felügyelet alatt is szigorúan, naponta kétszer ellenőrizni fogják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában