Helyszíni tárgyalás

2023.04.18. 10:16

Eltűnt villanyszerelők - Elkezdődött É. Imre telkén a bírósági tárgyalás Ikrényben - fotók

Elkezdődött a Győri Törvényszék helyszíni tárgyalása azon az ikrényi telken, ahol a vád szerint É. Imre győri vállalkozó megölhette a két eltűnt villanyszerelőt.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Elkezdődött a Győri Törvényszék helyszíni tárgyalása azon az ikrényi telken, ahol a vád szerint É. Imre győri vállalkozó megölhette a két eltűnt villanyszerelőt. A férfit előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett kettős gyilkossággal vádolják. A váci O. Vilmos és a mosonmagyaróvári M. Zoltán is Imrével dolgozott. Nyomtalan eltűnésük előtt utoljára a vádlott férfivel találkoztak az Ikrényhez közeli telken. A vádirat szerint a vállalkozó M. Zoltánt közel 10 ezer eurós tartozása miatt ölhette meg, míg O. Vilmost egy bérbe adott markoló miatt. 2018. március 31-én a telekhez közeli benzinkút kamerafelvételei rögzítették, hogy É. Imre és M. Zoltán találkoztak, majd a töltőállomásról a kerthez hajtottak.

Fotók a helyszíni tárgyalásról

 

M. Zoltánné Márti, amint kiszállt a kert előtt az autóból elsírta magát, láthatóan felkavarták az események.

Ide ment be, és többet soha nem jött ki 

mondta zokogva, a könnyeivel küszködve Márti.

M. Zoltán lánya, Adri azt mondta, olyan mintha apja temetésére érkezett volna.

Kavarognak bennem az érzések. Ezt a helyszínt láthatta utoljára, itt vett utoljára levegőt, mielőtt végleg lehunyta a szemét

- fogalmazott a lány.

A tárgyalás magánterületen zajlik, oda a sajtó munkatársai nem léphettek be. A bíró engedélyezte, hogy a sértetti képviselők és hozzátartozók is jelen legyenek a bejáráson. M. Zoltánné Márti lányával és Zoltán testvérével, Jánossal lépett be a telekre.

Azonban nem jutottak túl messzire a bejárattól, ugyanis É. Imre jelezte, hogy még a négy fekete ruhás, felfegyverkezett őr mellett sem érzi biztonságban magát. A vádlott állítása szerint korábban halálosan megfenyegette János.

Végül a sértett testvére a békesség és a tárgyalás nyugodt lefolytatása érdekében önszántából elhagyta az ikrényi telket. 

A rendőrség biztosítja a helyszínt.  Folytatjuk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában