Visszaélt a bizalommal

2022.05.31. 09:18

Elhagyta, ezért intim fotóival zsarolta volt barátnőjét egy 30 éves férfi

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves férfi ellen, aki szakításukat követően hozta nyilvánosságra volt barátnője intim fotóit.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

A vádirati tényállás szerint  2021 augusztusában a 29 éves hölgy szakított 30 éves élettársával.

A férfi nem tudta feldolgozni a történteket, 2021 novemberében békülni próbált, de a nő ettől elzárkózott. Ebbe a férfi nem tudott belenyugodni, felkereste volt élettársát az otthonánál, és mindenáron beszélni szeretett volna vele. Mivel erre a hölgy továbbra sem volt hajlandó, a férfi bosszúból elküldte a birtokában lévő, a sértettről készült intim felvételeket a hölgy egy ismerősének, és a hölgy főnökének is. Azzal fenyegetőzött, hogy a képeket másoknak is el fogja küldeni. Pár nap alatt azonban megbánta tettét, sőt fel is jelentette saját magát a rendőségen, ekkor azonban már a nő is tett feljelentést.

A férfit az ügyészség különleges személyes adattal visszaélés vétségével vádolja. Vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

A nyomozást az ügyben a Győri Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le, míg az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában