Kékfény

2021.01.29. 11:40

Egyetlen nap alatt 14 baleset Győr-Moson-Sopron megyében – volt, ahol figyelmen kívül hagyták a stop táblát – fotók

A karambolok közül négy személyi sérüléssel végződött.

kisalfold.hu

Többen sérültek Nagycenk közelében

Közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. január 28-án 16 óra 35 perckor – írja a Police.hu. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 45 éves nő Toyota típusú járművével a 84-es számú főúton tartott Sopron felől, Nagycenk irányába. Haladása során úgy keresztezte a 84603-as számú utat, hogy az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti közlekedési jelzőtábla ellenére nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget a 84-es számú főúton Nagycenk felől, Sopron irányába közlekedő Mazda típusú gépkocsi részére, így karamboloztak. Az ütközés hatására a Toyota az úttest melletti füves árokban, míg a Mazda az úttesten keresztbe fordulva került nyugalmi helyzetbe. A balesetben a járművek sofőrjei, illetve a Mazda utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Fotók: Police.hu
„Állj! Elsőbbségadás kötelező!”

Mosonmagyaróváron, a Széchenyi István utcán közlekedett az Aranyossziget utca irányába személygépkocsijával egy 27 éves helyi férfi 2021. január 28-án 18 óra 15 perckor. Haladása során a Széchenyi István utca és Mosonyi Mihály utca kereszteződésében, a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti közlekedési jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező Dacia személygépkocsinak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában