baleset

2020.08.18. 18:51

Halálos baleset – Meghalt egy motoros Babót és Bogyoszló között – fotó

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedden délután Babót és Bogyoszló között.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: A rendőrség felvétele

20.55 – Fiatal élet tört ketté nem messze Bogyoszlótól, ahol halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedden délután. A rendőrség közleménye szerint eddig tisztázatlan okok és körülmények miatt az út 6. kilométerszelvényében egy motoros elesett a járművével. A baleset során a motorkerékpárt vezető fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Lapunk információi szerint a motoros Sopronnémetiből tartott hazafele, mikor a felfoghatatlan tragédia megtörtént. Az áldozat egy csornai fiatal, előtte volt még az élet, alig két hónapja töltötte be a 20. életévét.

Korábban – Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedden 17 óra 13 perckor, a 8601-es számú úton, Babót és Bogyoszló között – közölte a rendőrség.

Fotó: A rendőrség felvétele

Eddig tisztázatlan okok és körülmények miatt az út 6. kilométerszelvényében egy motoros elesett a járművével. A baleset során a motorkerékpárt vezető fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszon útlezárás nem volt, a szemle ideje alatt zavartalanul haladt a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában