Helyi időjárás

2019.07.01. 12:52

Érkezik a hidegfront: zivatarra, erős szélre figyelmeztetnek Győr-Moson-Sopron megyében

Győrben már feltámadt a szél.

kisalfold.hu

21.17 - Érkezik a hidegfront: Győrben már feltámadt a szél. Az Időkép radarvideója ezt vetíti előre:

Időkép radarvideó ide kattintva érhető el >>

 

Előzmények:

 

Győr-Moson-Sopron megye


Zivatar - Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat

Széllökés - A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t

Hőség - A napi középhőmérséklet 27 °C felett valószínű

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére kedd éjfélig


Ma és kedden a középhőmérséklet általában 25, 26 fok körül alakul. Ma főként északnyugaton és városi környezetben, kedden délkeleten 27 fok felett várható. Kedden az északnyugati megyékben már 25 fok alatti napi középhőmérséklet valószínű.


Ma este, késő este északnyugaton, Észak-Dunántúlon helyenként 70 km/h feletti, északnyugaton egy-egy 80 km/h feletti széllökés előfordulhat északnyugati irányból, emellett ma estétől, kedd reggelig északnyugaton, esetleg az északi határ közelében van esély zivatar előfordulására.


Kedden a nap további részében elsősorban az ország északnyugati felében valószínű elszórt zivatar, néhol viharos (60-80 km/h) szél, kisebb méretű jég kíséretében, északkeleten egy-egy zivatart a délutáni órákban 80-90 km/h feletti széllökés és nagyobb méretű jég (> 2 cm átmérő) kísérhet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában