Helyi elismerés

2022.11.08. 13:29

Kik lesznek a 2022-es Presztízs-díjasok?

2002 óta minden év novemberében rendezik meg a lapunk által kezdeményezett Presztízs-díjátadó gálát. A gazdasági életben példaképül állítható vállalkozásokat és üzletembereket impozáns plakettel – és a média nyilvánosságával – jutalmazzák az alapítók és a kurátorok.

kisalfold.hu

Felvételünkön a 2021-es díjazottak. Fotó: Csapó Balázs

Mindig izgatott találgatás előzi meg a Kisalföldi Presztízs Díj-gálát, hogy a gazdaság példaképei közül az adott esztendőben kiket tüntetnek ki. Az eseményt szervező X-Meditor idén is mindent megtesz azért, hogy a díjazottak és a meghívott vendégek egyaránt jól érezzék magukat.

A látványos ünnepségnek – amelyen fellép a Győri Balett, Váray László, a Jávorkai Brothers, míg a műsorvezetést Bősze Ádám vállalta – az Audi Hungaria rendezvényközpontja, a „Pipacs” ad otthont.

A méltó környezethez megszokott látványosságok járulnak majd hozzá: bemutatkozó kisfilmek és izgalmas zenék. Az alapítók és kurátorok, a Kisalföld, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Agrárkamara, az OTP, a Patent Csoport és a Széchenyi István Egyetem vezetői a döntést már meghozták, Lebó Ferenc szobrászművész pedig elkészítette a plaketteket. November 10-én, csütörtökön 19 órától pedig az is kiderül, kik vehetik át a díjakat.

Élő kép csütörtök este

Az eseményről lapunk online oldalán közvetítést tervezünk. Így akik nem csupán a pénteki számunkból szeretnének tájékozódni az eredményekről, élőben is nyomon követhetik a látványos ceremóniát.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában