Leginspirálóbb

2022.06.29. 08:53

Rangos konferenciadíjat kapott a győri Széchenyi István Egyetem oktatója

Európa legrangosabb menedzsmentkonferenciáját, a European Academy of Managementet (EURAM) az idén Svájcban, a Zürichi Alkalmazott Tudományok Egyetemén rendezték. A jeles eseményen dr. Szabó Zsolt Roland, a győri Széchenyi István Egyetem Marketing és Menedzsment Tanszékének egyetemi docense a leginspirálóbb konferenciaközlemény díját vehette át.

Széchenyi Egyetem

Xavier Castaner, Szabó Zsolt Roland, Szedmák Borbála és Joan E. Ricart a díjátadást követően. Fotó: SZE

Az idei EURAM fő témája a digitális transzformáció vezetése volt. Dr. Szabó Zsolt Roland szerzőtársával, Szedmák Borbálával (Budapesti Corvinus Egyetem) a konferencia stratégiai menedzsment szekciójában vettek részt. 

Munkájuk címe – amellyel elnyerték a leginspirálóbb konferenciaközleménynek járó elismerést – „Kettősképességű vezetés a szimfonikus zenekaroknál és a zeneoktatásban” volt. A díjat a stratégiai menedzsment terület meghatározó kutatói, Joan E. Ricart és Xavier Castaner adták át.

„A túlélés és a prosperitás érdekében a szimfonikus zenekaroknak és a zeneoktatásnak is jelentősen át kell alakulniuk. Egyrészről alapvetően újra kell gondolniuk »üzleti« modelljeiket, másfelől szükséges kiaknázniuk a digitalizációban rejlő lehetőségeket. Ezt csak olyan vezetők segítségével tudják elérni, akik egyszerre képesek megőrizni a klasszikus zene értékeit és újabbnál újabb menedzsmentinnovációkat valósítanak meg” – foglalta össze röviden a közlemény lényegét dr. Szabó Zsolt Roland, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Marketing és Menedzsment Tanszékének egyetemi docense. Hozzátette, a cikk ezzel kapcsolatban számos jó gyakorlatot mutat be.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában