7próba

2019.09.26. 06:25

Lezárult a jelentkezés! Bemutatjuk a Kisalföld 7próbázóit!

Hivatalos a versenyben indulók névsora!

Sperling Krisztina

A tavalyi nagy sikerű közösségépítő kampányunk után, idén is kezdetét veszi a kaland, amely során ismét hat próbát kell teljesíteni és a legvégén legyűrni a végső akadályt. Közösséget építhet diák, tanár a Kisalföld játékán.

A játékra a hagyományos tanterv szerinti felső tagozatos általános iskolai osztályok jelentkezhettek egy legfeljebb háromperces videóval. Hétfőn éjfélkor lezárult a jelentkezés a Kisalföld 7próba közösségépítő kampányára, amelyre az utolsó pillanatig érkeztek bemutatkozó videók a kihívásokra jelentkező osztályoktól.

A 7próbán – ahogy azt a neve is mutatja –, hat olyan, kreatív energiákat felszabadító feladvány elé állítjuk az osztályokat, amelyek során felejthetetlen élményekkel gazdagodnak, a hetedik próba pedig ismét a legjobbak sorversenye lesz. De ez a hét próba nem csupán az élményről és a tanulásról szól! A győztesek pénznyereményekkel gazdagodnak.

Nagyon sok bemutatkozó videót kaptunk, tele kreativitással, lelkesedéssel. Bepillantást engedtek hétköznapjaikba, megtudtuk erényeiket és elárultak apró titkokat… Máris remek közösségeket ismerhettünk meg. Elmondták, hogy miért jelentkeztek a versenyünkre, mi a hobbijuk, mit szeretnek csinálni szabadidejükben, és persze, hogy milyen jó célra fordítanák a nyereményt, amelyet biztosan ők visznek el…!

A nagy értékű nyereményeket a sorversenyen elért helyezések alapján vihetik haza győztesek: az “aranyérmes” osztály 250 ezer forint, az “ezüstérmes” 150 ezer forint, a “bronzérmes” pedig 100 ezer forint értékű álomnyereménnyel térhet vissza az iskolapadba.

A nyertes osztályok maguk dönthetik el, hogy kirándulásra, műszaki cikkre vagy sportfelszerelésre költik-e a díjat. Az osztályokat nevező-segítő tanárokat is szeretnénk díjazni. A dobogós osztályok tanárai egyenként egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyernek.

A játékszabályoknak összesen 21 jelentkezés felelt meg. (Sajnos voltak jelentkezők, akiktől nem érkezett be a bemutatkozó videó a megadott határidőig, így az ő jelentkezésüket nem tudtuk elfogadni).

Frissítve:

Kettővel nőtt a résztvevők száma!

Kiderült, hogy két osztály bemutatkozó kisfilmje rajtuk kívül álló ok miatt nem jutott el hozzánk határidőre, így az ő jelentkezésüket is el tudtuk fogadni.

Végezetül pedig a lényeg, vagyis a következő osztályok pályázatát fogadtuk el.

Beledi Általános Iskola 6.b, Beled

Beledi Általános Iskola 7.a, Beled

Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 6. osztálya. Győr

Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola 6.c, Győr

Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola 6.b, Győr

Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola 5.b, Győr

Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola 6.a, Győr

Győri SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 6.a, Győr

Győri SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 8.a, Győr

Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 8.a, Győr

Kisfaludy Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Rábacsécsényi Tagiskolája 6. osztály, Rábacsécsény

Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola és AMI 7. osztálya, Kóny

Koroncói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7. osztálya, Koroncó

Móra Ferenc Általános Iskola 6.b, Mosonmagyaróvár

Nakovich Mihály Általános Iskola és Óvoda 6. osztálya, Kópháza

Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium 8/IV, Győr

Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda 5.a , Mosonmagyaróvár

Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda 8.H, Győr

Rábapatonai Petőfi Sándor Általános Iskola 7.a, Rábapatona

Szabadhegyi Magyar Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 6.b, Győr

Szigetköz Körzeti Általános Iskola és AMI Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskola 7. osztálya, Lipót

Tápi József Attila Általános Iskola 5.a, Táp

Váci Mihály Általános Iskola 6.b, Győr

Íme a 7próbázók, akiket ábécésorrendben mutatunk be röviden:

Beledi Általános Iskola 6.B jelentkezésével egy olyan osztályt köszönthetünk újra az indulók között, akik tavaly már megmérettették magukat. Bemutatkozó kisfilmjükben ezekből a kihívásokból készítettek összeállítást. Kiemelték, hogy nagyon jól érezték magukat, a többi között bátrabbak, ügyesebbek lettek és közösséggé kovácsolták őket a kihívások.

Beledi Általános Iskola 7.A tanulói azt hangsúlyozták, hogy öt különböző településről érkeztek, mégis egységet alkotnak. Hangjuk erős és a papírgyűjtésben mindig ők a legjobbak.

Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 6. osztályának diákjai Vallják, hogy „Az a vesztes, aki nem küzd!”, és ők szeretnek küzdeni a közös jövőért.

Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola 6.C bemutatkozó kisfilmjéből azt tudhattuk meg, hogyan töltik az idejüket, amikor kicsengettek.

Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola 6.B osztálya a télen is mindig zölden pompázó iskolájukat mutatta be. Büszkék arra, hogy már eddig is sok versenyt nyertek, de megmutatták azt is, hogy hol rosszalkodnak, vagy éppen pletykálnak.

Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola 5.B-s diákjaitól megtudtuk, hogy szeretik a kihívásokat. Jó csapatnak tartják magukat, de szeretnének mégy jobbá válni. Azt is tudják már, hogy hová mennének a nyereményből, de nagyon szeretnék tanárjukat is elküldeni welnesselni.

Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola 6.A osztálya saját bevallása szerint sokszínű és bevállalós. Élményeket szeretnének szerezni, jobban megismernék egymást és több időt szeretnének együtt tölteni.

Győri Szolgáltatási SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 6.A csapata rímekbe szedve mutatkozott be. Ebből azt is megtudhattuk, hogy kinek mi az erőssége, és azt is, hogy mire fordítananák a nyereményt, ha nyernek.

Győri Szolgáltatási SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 8.A osztályának filmjéből megtudhattuk, hogy már sok kalandjuk volt együtt. Azért jelentkeztek, mert ez az utolsó évük és szeretnének minden alkalmat megragadni, ahol közösen tölthetik az időt. Nem mellesleg, szeretik a kihívásokat.

Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 8.A osztályáról kiderült, hogy nem csak is iskola legsportosabb osztálya címet nyerték el tavaly, hanem abban is tehetségesek, hogy megírjanak egy valódi forgatókönyvet és el is játsszák azt. Kisfilmjük igazán szórakoztatóra sikerült.

Jövő héten folytatjuk!

Válasszátok ki kedvenc csapatotokat és a kihívások alatt szavazataitokkal segítsétek őket, hogy közelebb kerüljenek az álomnyereményükhöz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában