Next Top Model Hungary

2024.04.22. 13:34

Szakállas agáma került Jávori Lili, a rábapatonai szépség fejére – képgaléria

Nemrég indult el a TV2 csatornán a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Győr-Moson-Sopront a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban. Szakállas agáma került Lili fejére a legutóbbi adásban.

Kisalföld.hu

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a Next Top Model Hungary-ban. A múlt héten a lányok újabb kihívásokkal néztek szembe. Ezúttal az állatok világa volt a meghatározó tematika. Ekkor Lili még nem is sejtette, hogy egy szakállasagáma lesz a társa a fotózáson.

Szakállasagáma került Lili fejére –  Lili az adásban sírva is fakadt, ám elárulta, könnyei nem a félelemnek szóltak.
Szakállas agáma került Lili fejére –  Lili az adásban sírva is fakadt, ám elárulta, könnyei nem a félelemnek szóltak. 
Fotó: TV2

 A topmodell jelöltek egy lovas tanyára látogatva az állatokhoz, a lovakhoz való érzelmi kapcsolódást gyakorolták. A békés feladat végeredménye, Cinti győzelme feszültséget szült a villában és újabb vitákat eredményezett. Jávori Lili azonban barátnőjével, Mészáros Lilivel továbbra is kimaradnak a cicaharcból, bár számukra is egyre terhesebb a feszült légkör. 

Szakállas agáma – társ a fotózáson

A fotózáson félelemkeltő állatokkal kellett kamera elé állni a szépségeknek. Lilinek egy szakállas agáma jutott. Lili sírva is fakadt, ám elárulta, könnyei nem a félelemnek szólnak, hanem annak, hogy tizennégy évig egy ugyanilyen szakállas agámája volt otthon, amit nem sokkal a versenybe való bejutás előtt vesztett el. Így kis kedvence halála és az emlékek miatt fakadt sírva, de nagyon örült neki, hogy egy ilyen társat kapott a fotózásra. Ez a végeredményen is meglátszódott, mert nagyon jól sikerült a fotója. 

Az e heti kifutós feladat során is állatok szegődtek a lányok mellé, szeleburdi kutyákkal kellett kifutóra vonulnia a szépségeknek. Jávori Lili olyannyira jól teljesített itt is, hogy végül heti győztesként várhatja a következő hetet, ahol előnyt is kap majd. 

Korábban írtuk: Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavaly előtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában