Tündérszépek 2024

2024.02.22. 16:29

Tündérszépek: tuti tippek a fotózáshoz – Lehet még jelentkezni szépségversenyünkre! + fotók

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Ollári Gergely

Horváth Boglárkának a Miss Hungary 2022-es döntőjében került korona a fejére. A győrújbaráti lány rendszeres résztvevője a szépségversenyeknek.

A Tündérszépek szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán.

Tündérszépek
Jelentkezz te is a Tündérszépekre! A győrújbaráti Horváth Boglárka aktív résztvevői szépségversenyeknek, gyakran vesz részt fotózásokon. 

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Komárom-Esztergom vármegye szépségei Vas, valamint Győr-Moson-Sopron hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Tündérszépek tuti tippek!

A győrújbaráti Horváth Boglárka aktív résztvevői szépségversenyeknek, nemrég a World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében bizonyított, és tért haza bronzéremmel arról a versenyről, amelyen egykor Claudia Schiffer is szerepelt. A fiatal lány 2022-ben királynő is lett, akkor rendezték meg a fővárosban a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary 2022-es döntőjét.

Boglárka örömmel osztotta meg gondolatait a Tündérszépek országos szépségversennyel kapcsolatban. A lányok izgalmas fotózáson is részt vesznek majd, Boglárka szerint, ezeken az eseményeken a legfontosabb az alázat és a természetesség. 

– A lényeg, hogy alázatosak legyünk. A legfontosabb pedig az, hogy megfeleljünk a fotósnak. Az ő utasításait, tanácsait mindenképpen kövessük. Lássa rajtunk, hogy mi is jól akarjuk kezelni a helyzetet, hogy jól akarjuk csinálni. Mindig a ruhának megfelelő pózokat használjuk. Például egy testhez álló ruhánál úgy pózoljunk, hogy az kiemelje az alakunkat, a vonalainkat. Legyünk tisztába azzal is, milyen ruha előnyös számunkra –mondta el portálunknak a fiatal lány. 

Boglárka örömmel osztotta meg tippjeit, hogyan is zajlik egy fotózás. A Tündérszépek versenyen a lányokat profi fotózás is várja.

Boglárka hozzátette: a pózolást mindenkinek tanulnia kell. Az ember folyamatosan fejlődik, sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valaki magabiztosan álljon a kamerák előtt. 

– Sokan félnek, és lámpalázasok egy-egy fotózás alkalmával. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, mert a fotósok mindenben segítenek. Nem várják el, hogy a lányok azonnal profik legyenek. Fontos a közös kommunikáció, nem kell félni. Ha nem stresszelünk rá, akkor jó lesz a légkör, felszabadultabban dolgozhatunk együtt. Lényeges, hogy ne izguljunk –mondta el Horváth Boglárka.

Horváth Boglárkának a Miss Hungary 2022-es döntőjében került korona a fejére. 

Hozzátette: ha termékfotózáson veszünk részt, akkor igaz nem rajtunk van a hangsúly, de akkor is fontos a megfelelő póz. Még ha kényelmetlen is számunkra, lehet, hogy az a megfelelő, és az emeli ki a terméket, amit reklámozni szeretnénk. Fontos, hogy ne izguljunk, legyünk magabiztosak, és pozitívak.

A győrújbaráti szépség korábban már adott tippeket a jelentkező lányoknak, miért is érdemes elindulni a Tündérszépek versenyen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában