Tündérszépek 2024

2024.02.15. 14:42

Királynői tanácsok Boglárkától – Lehet még jelentkezni a Tündérszépek versenyünkre! + fotók

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Ollári Gergely

A győrújbaráti Horváth Boglárka a budapesti Metropolitan Egyetemen tanul kereskedelem és marketing szakon, mellette pedig riporterként dolgozik. Szabadidejében szívesen edz és táncol, fontos számára a testmozgás és az egészséges életmód.

A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni. Nevezz ide kattintva!

A győrújbaráti Horváth Boglárka aktív résztvevői szépségversenyeknek, nemrég a World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében bizonyított, és tért haza bronzéremmel arról a versenyről, amelyen egykor Claudia Schiffer is szerepelt.

A fiatal lány 2022-ben királynő is lett, akkor rendezték meg a fővárosban a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary 2022-es döntőjét. A korona az akkor 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig a rábapatonai Jávori Lili lett. Boglárka örömmel osztotta meg gondolatait a Tündérszépek országos szépségversennyel kapcsolatban is. A szépségverseny regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak majd be.

A győrújbaráti Horváth Boglárka a budapesti Metropolitan Egyetemen tanul kereskedelem és marketing szakon, mellette pedig riporterként dolgozik. Szabadidejében szívesen edz és táncol, fontos számára a testmozgás és az egészséges életmód.

– Mindenkiben van valami szép. Már csak ezért is érdemes elindulni a Tündérszépek versenyen. A szépség szubjektív, még ha valaki nem érzi, vagy látja magát annak, attól függetlenül lehet, hogy a zsűri számára pont ő lesz a legszebb. A szépségversenyek jót tesznek az önbizalomnak, főleg ha az ember kap egy pozitív visszajelzést – mondta el portálunknak Horváth Boglárka. Mint hangsúlyozta: a kisugárzáson múlik. Tapasztalataim alapján sokszor többet számít mint a külső.

– Csak biztatni tudok mindenkit, próbálja meg magát egy ilyen versenyen. Lazán menjen, ne görcsöljön rá a versenyre, ne játssza meg magát, inkább adja önmagát. Fontos hogy élvezze, mert akkor lesz valakinek természetes a kisugárzása. Érdemes csinosan felöltözni, de nem a ruha dönt. Az önbizalom, a nyitottság is fontos – tette hozzá a győrújbaráti szépség.

 

Hozzátette: a pózolás, a kifutójárás mind megtanulható. A versenyen megszerzett tapasztalatok pedig a magánéletben is hasznosíthatok. Egy-egy jó eredmény pedig új kapukat nyithat meg előttünk, érkezhetnek hozzánk modellfelkérések, fotózások.

Horváth Boglárka szerint a Tündérszépek versenyzői is szép élményekkel fognak gazdagodni a versenyen, ezért érdemes még nevezni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában