Összefogott az egyesület

2024.04.29. 15:00

Turisztikai pihenőt alakítottak ki a Kőpince-forrásnál a Bakonyban

Barki Andrea

A Bakonyért Szent László Turisztikai Egyesület szervezésében és kivitelezésében egy újabb gyöngyszem készült el a turisztikailag frekventált Cuha patak mellett. A méltán híres, kristálytiszta vizű Kőpince-forrás környéke már nagyon igényelte a tisztító-, tereprendező munkát. Erre az igényre figyelt fel a turisztikai egyesület és összefogásban két asztal-pad garnitúrát, tájékoztató táblát helyeztek ki a forrás mellé. 

– Szerencsére nemcsak az egyesületi tagok voltak lelkesek, de a Bakonyszentlászlói Erdészet és a bakonyszentlászlói önkormányzat is mellénk állt – mondta Horváth Orsolya, az egyesület elnöke. – Aranykezű tagok, gyönyörű idő. Mi kellhet még a használatálló kültéri asztalgarnitúrák készítéséhez? A kültéri eszközök kihelyezését tereprendezési, terepalakítási munkálatok előzték meg. Szerencsére a talaj szerkezete nem nehezítette meg a feladatunkat, a sziklás részek kikerülésével megfelelő mélységben sikerült az asztalokat és a padokat lefúrnunk. Bízunk benne, hogy az erdőjáróknak sok örömet fog okozni az újonnan átadott pihenő és kímélő, rendeltetésének megfelelő használattal meg fogják becsülni azt! – zárta szavait az elnök. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában