World Top Modell Hungary 2023

2023.11.25. 12:14

Győrújbaráti bronzérem a modellversenyen – Horváth Boglárka különdíjat és nem mindennapi jutalmat is kapott

Pénteken este rendezték meg a fővárosban a World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjét. A győrújbaráti Horváth Boglárkáért is szoríthattunk a népszerű modellversenyen, amelyen egykor Claudia Schiffer is szerepelt.

Ollári Gergely

Az eseményen, rutinos versenyzők bizonyíthattak, húsz lány volt ott a döntőben. A Noor téli kollekciójában mutatta meg magát először a mezőny, majd Crystal kisestélyiben, Paloma fürdőruhában, végül pedig Crystal nagyestélyiben pompáztak a színpadon.

A húszéves győrújbaráti Horváth Boglárka a harmadik helyen végzett, így a bronzéremmel térhetett haza az eseményről a fiatal lány. 

Forrás: Horváth Boglárka

Boglárka a budapesti Metropolitan Egyetemen tanul kereskedelem és marketing szakon, mellette pedig riporterként dolgozik. Szabadidejében szívesen edz és táncol, fontos számára a testmozgás és az egészséges életmód.

A fiatal lány sokat készült a versenyre, és különleges jutalomban is részesült. 
Fotó: Végh Levente.


Pénteken este, a harmadik hely mellett különdíjat is bezsebelt, majd nem mindennapi jutalomban is részesült: lehetőséget kapott kétszer kéthetes olaszországi utazásra, ahol részt vehet a World Top Model Akadémián.

A győrújbaráti Horváth Boglárka harmadik helyen végzett a modellversenyen. 
Fotó: Seres András

A győrújbaráti lány portálunknak korábban elmondta: kitűnni ennyi sok szép lány közül egyértelműen csak kisugárzással lehet. 

A pénteki versenyen a dunaújvárosi Horváth Lilla végzett az első helyen, aki a nyeremények mellett a szuperfináléra is elutazhat hamarosan Monte Carloba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában